Van begin tot eind zorgeloos op reis met de taxi

Een account maken

Je hebt alleen een e-mailadres en een telefoonnummer nodig. Je kunt een rit aanvragen via de PingJeTaxi-app. Ga naar de App Store of naar Google Play om de app te downloaden.

Voer je bestemming in

Open de app en voer je bestemming in. Tik om je ophaallocatie te bevestigen en tik nogmaals op Bevestigen om gematcht te worden met een chauffeur in de buurt.

Je chauffeur ontmoeten

Je kunt de locatie van de chauffeur volgen op de kaart. Als de taxi er bijna is kun je hem opwachten bij de ophaallocatie.


Hoe werkt het wachtsysteem

Hier naast op de afbeeldıng word aangegeven dat er op dit moment alle taxi's bezet zijn. Je zult dan in de wachtrij terrecht komen. wanneer je aan de beurt bent zal de app dıt aangegeven. Tussentijds kun je altijd kostenloos je rit annuleren.


PingJeTaxi

Controleer je rit

Controleer bij elke rit die je via PingJeTaxi maakt of je in de juiste auto met de juiste chauffeur stapt. Dat doe je door na te gaan of het kenteken, het merk en model van de auto en de foto van de chauffeur overeenkomen met wat er in de app staat.

Leun achterover

Bij aankomst wordt het bedrag van de online portomonnee afgeschreven of je betaald het contant aan de chauffeur.

Beoordeel je rit

Laat ons weten hoe de rit is gegaan. Je kunt je chauffeur ook een compliment in de app. Zo houden we samen de kwaliteit hoog!